Φωτογραφίες Ο.Π.Ε.Α.Ν

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Γιορτή Τσίπουρου στον Αγ. Νικόλαο Από την Ο.Π.Ε.Α.Ν 26/10/2013Με την συμμετοχή πολύ κόσμου και μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Γιορτή Τσίπουρου στον Αγ, Νικόλαο,έχοντας σύμμαχο και τον καιρό.
Την οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιείσαι η Ο.Π.Ε.Α.Ν. και συμμετείχαν η νεολαία και τα παιδιά του Αγ. Νικόλαου και η ομάδα Παραδοσιακών χορών.


 

Οι εκδηλώσεις άρχισαν από το προηγούμενο βράδυ με λαμπαδηδρομία που ξεκίνησε από την Αγ. Παρασκευή και κατευθύνθηκε προς την περιοχή Τζέσμα .


Το πρωί του Σαββάτου άρχισε η προετοιμασία του  «κονομκο» γίδα βραστή με μανέστρα , από τις γυναίκες του χωριού.Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον Αγιασμό του φαγήτου.


Στην διάρκεια των εκδηλώσεων τιμήθηκαν κάποιοι άνθρωποι που από το 2007 που ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις αυτές και με την δημιουργία ρακοκάζανου από την ομάδα της Ο.Π.Ε.Α.Ν. το 2008 βοήθησαν με τον τρόπο τους για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους: Στυλιανό Αμπαρά  για  την  προσφορά  στην  Ο.Π.Ε.Α.Ν ως  Διοικητής  Πυροσβεστικής υπηρεσίας, Αχιλλέα Παπαστεργίου  Αντιδήμαρχο  Δήμου  Σιθωνίας, Παύλο Παυλούδη αρχαιότερο εθελοντή, Παύλο Πατρώνη που ήταν απών για λόγους υγείας. Ευχαριστήριο αναμνηστικό  παρέλαβε  το  χορευτικό  Αγίου Νικολάου για  την συμμετοχή  του  στης εκδηλώσεις .

Θα  ακολουθήσει  εκτενέστατο  ρεπορτάζ  και  πολλές  φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: