Φωτογραφίες Ο.Π.Ε.Α.Ν

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009 Εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο Παράδοση πυροσβεστικού οχήματος στην Ο.Π.Ε.Α.Ν από το ίδρυμα Γουλανδρή και τον Σκάι

  • Ο.Π.Ε.Α.Ν - ΙΤΑΜΟΣ

    Σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 9 Ιουνίου 2009 που οργανώθηκε από το ίδρυμα Γουλανδρή και τον Σκάι και στην οποία παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Ο.Π.Ε.Α.Ν με πρόεδρο τον Αθανάσιο Ευαγγελινό επισημοποιήθηκε η παράδοση ενός 4χ4 πυροσβεστικού οχήματος τύπου NISSAN στην Ο.Π.Ε.Α.Ν. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντινομάρχης κ. Ιωάννης Τζίτζιος. Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια το Νομάρχη Χαλκιδικής κ. Αστέριο Ζωγράφο για την καταλυτική του συμβολή στην απόκτηση αυτού του οχήματος που με δικές του παρεμβάσεις αποκτήσαμε ακόμη ένα πυροσβεστικό όχημα κατάλληλο για τον δύσβατο ορεινό όγκο της Σιθωνίας και της Χαλκιδικής μας.
    Ο Πρόεδρος
    Ευαγγελινός Αθανάσιος



    Ο ΣΚΑΪ και το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας παρουσίασαν το μεσημέρι της Τρίτης, στο Ζάππειο, τους σκοπούς στους οποίους θα διατεθούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις κοινές δράσεις για το Περιβάλλον. Η εκδήλωση προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από το Web ΤV του Skai.gr. Συγκεκριμένα, περίπου 455.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν από τη μεγάλη συναυλία που είχε διοργανώσει ο ΣΚΑΪ, από το Ραδιομαραθώνιο και την πρωτοβουλία "Ένα δέντρο για την Ελλάδα", θα διατεθούν στην κεντρική αποθήκη δασικών σπόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Επίσης, 80 χιλιάδες ευρώ που είχαν συγκεντρώσει γάλλοι ποδηλάτες κατά την εκδήλωση "Ένα δέντρο για την Ελλάδα" θα δοθούν για τις εργασίες αναδάσωσης στην Πάρνηθα. Συνολικά 11 μικρά πυροσβεστικά οχήματα πρόληψης και καταστολής των δασικών πυρκαγιών θα διατεθούν στα δασαρχεία Θάσου, Πολυγύρου, Λαυρίου, Αλιβερίου και Θηβών. Ορισμένα από αυτά θα δοθούν στους εθελοντές δασοπροστασίας Αττικής, στον περιβαλλοντικό σύλλογο Μαινάλου, στο δήμο Παρανεστίου Δράμας, στο σύλλογο δασοπυροσβεστών Χαλκιδικής Ο.Π.Ε.Α.Ν και στην περιβαλλοντική οργάνωση "Καλλιστώ".















































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: