Φωτογραφίες Ο.Π.Ε.Α.Ν

Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

03.06.08 Προσφορά οχήματος μιας εθελοντικής ομάδας πυροσβεστών από το δήμο του Αγίου Αυγουστίνου της Γερμανίας.




Ένα νέο πυροσβεστικό όχημα απέκτησε η Ομάδα Εθελοντών Πυροσβεστών του Αγίου Νικολάου (ΟΠΕΑΝ) προσφορά μιας εθελοντικής ομάδας πυροσβεστών από το δήμο του Αγίου Αυγουστίνου της Γερμανίας.
Στη βάση της ΟΠΕΑΝ στον Όρμο Παναγίας πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης, παρουσία των Γερμανών εθελοντών, του νομάρχη Αστέριου Ζωγράφου, του αντινομάρχη Ιωάννη Τζίτζιου και όλων των εθελοντών της Ομάδας του Αγίου Νικολάου.
Ο πρόεδρος της ΟΠΕΑΝ Θανάσης Ευαγγελινός εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους Γερμανούς εθελοντές, ο εκπρόσωπος των οποίων έχει εξοχικό σπίτι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και είναι λάτρης της περιοχής. “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία που αναπτύσσουμε με τους Γερμανούς συναδέλφους μας και το πυροσβεστικό που μας παραχώρησαν θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθειά μας” ανέφερε ο κ.Ευαγγελινός. Ο νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τους εθελοντές από τη Γερμανία, τους προσκάλεσε στη νομαρχία. “Η νομαρχιακή αρχή έχει αποδείξει ότι στηρίζει τον εθελοντισμό και θεωρούμε τους εθελοντές της ΟΠΕΑΝ πρωτοπόρους στη Χαλκιδική. Ήδη η νομαρχία έχει προμηθευτεί πυροσβεστικά οχήματα που διέθεσε σε εθελοντικές ομάδες του νομού. Πρωτοβουλίες παρόμοιες θα τις στηρίζουμε και θα τις ενισχύουμε” είπε ο κ.Ζωγράφος.
Στο μεταξύ, εγκρίθηκε από τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης κ. Μαργαρίτη Τζίμα, η διάθεση πίστωσης ποσού 100.000 ευρώ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής, για την προμήθεια τριών μικρών πυροσβεστικών οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: