Φωτογραφίες Ο.Π.Ε.Α.Ν

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ.


Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Αι Γιάννης του Δήμου Σιθωνίας , επιτόπου έσπευσαν 20 εθελοντές της Ο.Π.Ε.Α.Ν και πυροσβέστες από το κλιμάκιο του Ν. Μαρμαρά και Πολυγύρου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις πυροσβεστικής η πυρκαγιά κατέκαψε περίπου 40 στρέμματα χαμηλής βλάστησης και προήλθε από βραχυκύκλωμα σε καλώδια της ΔΕΗ.

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Βράβευση της ΟΠΕΑΝ από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.



Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στεφανίδης Στυλιανός μετά το τέλος της άσκησης ως ένδειξη αναγνώρισης βράβευσε την Ο.Π.Ε.Α.Ν για την καθοριστική συμβολή της σε θέματα δασοπυρόσβεσης και για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ Π.Υ. ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Άσκηση ετοιμότητας πραγματοποιήθηκε στον ορεινό όγκο του Δραγουδέλη στη Σιθωνία από την πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκιδικής, στην άσκηση πείρε μέρος και η Ο.Π.Ε.Α.Ν με όλα τα πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτη. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού του πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στεφανίδη Στυλιανού και είχε ως σκοπό να διαπιστωθεί η ετοιμότητα των εμπλεκομένων φορέων εν όψει της θερινής περιόδου. Στην άσκηση πήραν μέρος οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας τον εθελοντών της Ο.Π.Ε.Α.Ν της εθελοντικής ομάδας ΟΠΕΔΤ, δυο αεροσκάφη, μηχανήματα της Νομαρχίας Χαλκιδικής και του δήμου Σιθωνίας.




Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Επίσκεψη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας Αντιστράτηγου Στεφανίδη Στυλιανού στην Βάση της Ο.Π.Ε.Α.Ν


Την βάση της Ο.Π.Ε.Α.Ν επισκέφτηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας Αντιστράτηγος Στεφανίδης Στυλιανός, ο Αρχηγός του πυροσβεστικού Σώματος ξεναγήθηκε στης εγκαταστάσεις της ΟΠΕΑΝ και συνομίλησε με τους εθελοντές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό που με την παρουσία του τίμησε τους εθελοντές της ομάδας μας και φυσικά να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χαλκιδικής κ. Αμπαρά Αστέριο που και αυτός είναι πάντα κοντά μας.