Φωτογραφίες Ο.Π.Ε.Α.Ν

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

1η Πανελλήνια Άσκηση Συνεργασίας Ο.Π.Ε.Α.Ν - ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων και ασκήσεων 24-25/04/2010 που πραγματοποιήθηκε στην Σιθωνία με την συμμετοχή 16 εθελοντικών ομάδων από όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νομάρχη Χαλκιδικής κ. Αστέριο Ζωγράφο για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε για να ολοκληρωθεί η άσκηση χωρίς την συμβολή του δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτι τόσο μεγάλο στον Νομό . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες της εθελοντικές ομάδες που πήραν μέρος και όλους όσους παραβρέθηκαν το διήμερο και φυσικά τον Νομάρχη κ. Αστέριο Ζωγράφο τον Αντινομάρχη κ. Ιωάννη Τζίτζιο τον Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ρεβενικιώτη Δημήτριο τον Αντιδήμαρχο Σιθωνίας κ. Πετρίδη Νικόλαο τον Διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χαλκιδικής κ. Αμπαρά Αστέριο τον Διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Ν. Μαρμαρά κ. Κίτσιο Σπύρο τον Διοικητή Περιφέρειας Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κεσαπίδη τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας κ. Κοκολάκη Κωνσταντίνο και τέλος να ευχαριστήσουμε τον εκπαιδευτή της Κ.Ο.Μ.Α.Κ και πρόεδρο της Επίλεκτης Ομάδας Δήμου Πειραιά Ρουμελιώτη Γεώργιο και την Αντιπρόεδρο της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Πειραιά Κουλαξουζίδου Μαρία.
Αναλυτικά η άσκηση περιλάμβανε τα εξής αντικείμενα, (Έρευνα - Διάσωση (Σε γκρεμό και σε θάλασσα) - Πυρόσβεση – Πυρασφάλεια - Πρώτες βοήθειες - Διακομιδή θυμάτων ).












Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

1η Πανελλήνια Άσκηση Συνεργασίας Ο.Π.Ε.Α.Ν - ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Όρμος Παναγίας Σιθωνίας Χαλκιδικής 24-25/04/2010



Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και η ομάδα πυροπροστασίας εθελοντών Χαλκιδικής ( Ο.Π.Ε.Α.Ν ) Σε συνεργασία με την Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Δήμου Πειραιά υπό την καθοδήγηση του κ. Ρουμελιώτη Γεώργιου ( ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΚΟΜΑΚ/ΠΣΕΑ/ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ) διοργανώνουν διήμερο εκπαιδευτικών ασκήσεων διάσωσης και πυρόσβεσης με την επωνυμία «Καρατάσσος 2010» στις 24 και 25 Απριλίου 2010, στις εγκαταστάσεις της ΟΠΕΑΝ στον Όρμο Παναγίας Αγ. Νικολάου.Καλούνται οι πολίτες να επιβραβεύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια και το έργο των ανθρώπων αυτών, για να δοθεί και μια νέα πνοή στην προσπάθεια του εθελοντισμού που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας και η κοινωνία.